Skip to main content

contact

contact

Meer weten?

U kunt contact opnemen via de mail of per telefoon. 
Wat ú het beste uitkomt.

Wijnand van Loon
Manager Bedrijfsbureau & Techniek
+31654333769 | Mail mij

John Horseling
Hoofd Productie
+31620013043 | Mail mij

Wout van den Toorn
Commercieel Manager
+31623146314 | Mail mij

Anouk Dielissen
Management/Office assistant
+31683241634 | Mail mij

Wat is jouw drijfveer om bij ModuleMakers te werken?

Ik werk sinds 2008 als Hoofd Bedrijfsbureau bij onze fabriek in Amersfoort. Ik vind het een heel prettige werkomgeving, we zijn als het ware een onderneming binnen het grotere bedrijf. Ik heb met alle facetten van het proces te maken: van de eerste ideeën en calculaties tot en met de kant en klare modules die de deur uitgaan. Meedenken met de klant, oplossingen aanreiken en onze producten toepasbaar maken voor de vraag van de opdrachtgever: ik vind dat inspirerend.

Wat is jouw specialisme?

Ik zie mezelf als een manusje van alles. Ik weet veel van de techniek en specifiek van hoogwaardig leidingwerk maar daarnaast houd ik het overzicht over alle processtappen die worden genomen. Het bijzondere aan onze aanpak is dat we zelf standaarden ontwikkelen – we bedenken oplossingen voor bepaalde vraagstukken in gebouwen – die we vervolgens aan de klant aanbieden.'

Wanneer is een project in jouw ogen geslaagd?

Op het moment dat onze technische modulaire oplossing is gerealiseerd, op basis van ons eigen gedachtengoed. Een oplossing die vervolgens een meerwaarde voor de klant betekent en hem verder helpt in het bedrijfsproces.'

Wijnand van Loon

Manager Bedrijfsbureau & Techniek

+31654333769

John Horseling

Hoofd Productie

+31620013043

Wat is jouw drijfveer om bij ModuleMakers te werken?

’33 jaar geleden ben ik direct uit de schoolbanken van de LTS bij Wolter & Dros terechtgekomen, aan de werktuigbouwkundige kant. Begonnen als leerling-elektromonteur en via verschillende functies uiteindelijk hoofd productie geworden in onze fabriek in Amersfoort. Daar is het heel plezierig werken. We zijn een groot bedrijf maar ook weer niet té groot, er heerst een heel leuke sfeer. Veel leeftijden door elkaar heen, veel culturen. 

Wat is jouw specialisme?

‘In één zin: ik zie erop toe dat alles wat de fabriek in gaat, dat ook weer in goede orde het gebouw verlaat. Sinds kort heb ik een functie “buiten” erbij gekregen: ik zorg ervoor dat onze modules in de projecten goed worden geplaatst. Vaak doe ik de eerste serie montages zelf, om te checken of alles past zoals we het bedacht hebben. Daarna kan ik het dan met een gerust hart overdragen. Ieder project is toch weer verschillend.’

Wanneer is een project in jouw ogen geslaagd?

‘Wanneer alles functioneert bij de klant zoals het moet en we daar als bedrijf een goed rendement mee kunnen draaien. We krijgen de waardering van onze opdrachtgevers maar ik hecht ook zeer aan de mening van mijn collega’s in de uitvoering. 

Wie is Wout van den Toorn?

Ik heb geen standaard profiel om in de wereld van de installatietechniek terecht te komen. Tijdens het afstuderen van mijn studie rechten heb ik mij beziggehouden met de energietransitie bij bestaande bouw. Hier ben ik de wereld van de techniek ingestapt en niet meer uit gekomen. Na een aantal jaren als consultant in de industrie te hebben gewerkt ben ik terecht gekomen in de installatietechniek.

Wat is jouw drive?

Als ik ergens in geloof wil ik er volledig voor gaan. Mijn eerste reactie toen ik binnenkwam bij ModuleMakers; ‘waarom gebeurt dit niet al in grote getalen bij elk project?’ Dit toont aan dat ik, niet technisch opgeleid, zie dat dit de toekomst is en veel voordelen heeft voor alle partijen. De bouwwereld is nog erg traditioneel en ik wil bijdragen om dit moderner te maken. Als wij ook nog zichtbaar hebben bijgedragen aan een schonere en slimmere wereld kan iedereen met een voldaan gevoel naar de volgende!

Wanneer ben jij goed bezig?

De klant aan het einde van een gezamenlijk project met een glimlach kan zeggen dat het een topproduct is en ons als DE standaard ziet! Iedereen in de installatie wereld moet weten wat wij doen en staan te poppelen om met ons samen te werken!

Wout van den Toorn

Commercieel Manager

+31623146314
Wout van den Toorn

Modulemakers; hoe, wat, waarom? / Hoe kom jij bij ModuleMakers terecht?

Destijds heeft een CroonWolter&Dros-connectie gevraagd of het mij niet leuk lijkt om het hardwerkende en gemotiveerde team van ModuleMakers te komen versterken als Management/Office Assistent. Deze onverwachte kans heb ik dan ook met beide handen aangegrepen, ondanks dat mijn handen nog geen vleugje kennis over de techniek- en installatiebranche beschikten.

Waar komt jouw motivatie vandaan?

Met mijn diploma als onderwijsassistent op zak ben ik in een bijbaantje als administratief medewerker gerold. De werkzaamheden waaraan ik destijds heb mogen ruiken, vond ik enorm leuk om te doen, waardoor ik heb besloten om nogmaals de schoolbanken in te kruipen. Gedurende de opleiding kwam mijn pietje-precies mentaliteit goed tot zijn recht en ben ik bij het bedrijf waar ik mijn stage heb doorlopen uiteindelijk 4 jaar blijven hangen. Vanwege de veelzijdige en uiteenlopende werkzaamheden na mijn opleidingen heb ik mij op vele vlakken kunnen ontwikkelen, waar ik in mijn huidige functie bij ModuleMakers enorm veel voordeel uit haal!

Wanneer is jouw werkdag bij ModuleMakers geslaagd?

Ik ben van mening om door je werkzaamheden met veel enthousiasme aan te vliegen, je ontzettend veel kan bereiken. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor nét een stapje harder te willen lopen om van betekenis te kunnen zijn voor het bedrijf en mijn collega’s.

Dit sluit ontzettend aan bij het gedachtegoed die we bij ModuleMakers willen uitdragen; van meerwaarde willen zijn voor onze klant - met onze toepasbare en modulaire oplossingen!

Anouk Dielissen

Management/Office assistant

+31683241634