Skip to main content

contact

contact

Meer weten?

U kunt contact opnemen via de mail of per telefoon. 
Wat ú het beste uitkomt.

Arvid Duijzer
Oprichter Modulemakers
+31682542590 | Mail mij

Wijnand van Loon
Manager Bedrijfsbureau & Techniek
+31654333769 | Mail mij

Gerben Broekhuijsen
Manager Modulair Ontwikkelen
+31610744369 | Mail mij

John Horseling
Hoofd Productie
+31620013043 | Mail mij

Wout van den Toorn
Commercieel Manager
+31623146314 | Mail mij

Anouk Dielissen
Management/Office assistant
+31683241634 | Mail mij

Arvid Duijzer

Oprichter Modulemakers

+31682542590

Wie is Arvid Duijzer?

‘Mijn carrière heeft een bijzonder verloop gekend: van een studie civiele techniek via de scheepsbouw naar de installatietechniek. Die laatste keuze was voor mij echter evident: ik zie grote kansen om deze sector effectiever en efficiënter te laten functioneren. 

Wat is jouw drive?

‘Ik ben van het aanpakken en ga complexiteit niet uit de weg. Het ontwikkelen van de modules fascineerde mij enorm maar direct daarna dacht ik: hoe gaan we het nu toepassen? Daarom ben ik één van de motors achter ModuleMakers, om wat we bedacht hebben ook goed in de markt te zetten, tot een succes te maken. Waarbij ik er niet voor terugschrik van de gebaande paden af te wijken en heilige huisjes omver te werpen – als dat noodzakelijk is. 

Wanneer is een ModuleMakers project in jouw ogen geslaagd?

‘Wanneer alle neuzen bij aanvang dezelfde richting uit staan en iedereen na afloop tevreden naar huis gaat. Uiteraard de klant, maar zeker ook onze eigen medewerkers. Mijn ambitie is dat we met elkaar iedere dag een stap zetten in onze ontwikkeling naar een betere wereld met gezondere, slimmere gebouwen. Die drive voel ik bij ModuleMakers bij iedereen. Dat is super tof.’

Wat is jouw drijfveer om bij ModuleMakers te werken?

Ik werk sinds 2008 als Hoofd Bedrijfsbureau bij onze fabriek in Amersfoort. Ik vind het een heel prettige werkomgeving, we zijn als het ware een onderneming binnen het grotere bedrijf. Ik heb met alle facetten van het proces te maken: van de eerste ideeën en calculaties tot en met de kant en klare modules die de deur uitgaan. Meedenken met de klant, oplossingen aanreiken en onze producten toepasbaar maken voor de vraag van de opdrachtgever: ik vind dat inspirerend.

Wat is jouw specialisme?

Ik zie mezelf als een manusje van alles. Ik weet veel van de techniek en specifiek van hoogwaardig leidingwerk maar daarnaast houd ik het overzicht over alle processtappen die worden genomen. Het bijzondere aan onze aanpak is dat we zelf standaarden ontwikkelen – we bedenken oplossingen voor bepaalde vraagstukken in gebouwen – die we vervolgens aan de klant aanbieden.'

Wanneer is een project in jouw ogen geslaagd?

Op het moment dat onze technische modulaire oplossing is gerealiseerd, op basis van ons eigen gedachtengoed. Een oplossing die vervolgens een meerwaarde voor de klant betekent en hem verder helpt in het bedrijfsproces.'

Wijnand van Loon

Manager Bedrijfsbureau & Techniek

+31654333769

Gerben Broekhuijsen

Manager Modulair Ontwikkelen

+31610744369
Gerben

Wie is en wat wil Gerben?

‘Ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd. Daarmee ben ik een complete generalist in een diep-diep technisch bedrijf. Mijn ambitie: de transformatie van de bouwsector aanjagen. Van het vinden van oplossingen per project naar een overstijgende aanpak die steeds verder wordt geperfectioneerd. Alleen zo kunnen we de grote maatschappelijke opgaven die voor ons liggen – zoals de energietransitie en de verduurzaming van de gebouwde omgeving – tot een goed einde brengen. 

Wat is jouw specialisme?

‘Ik word op veel onderwerpen ingezet. Van gesprekken met de klant om de ambitie in kaart te brengen tot en met het meedenken in de operationele fase. Productontwikkeling bij ModuleMakers beslaat de héle keten. Onze manier van werken is compleet nieuw voor de bouw. Dan helpt het om het complete overzicht te hebben.’

Wat noem jij een mooi moment?

‘Ik vind het geweldig om te zien wanneer onze prototypes getest zijn in de fabriek en uiteindelijk verwerkt zijn in de modules en de bouwplaats oprollen. Wanneer ze dan naar tevredenheid werken en de klant zegt: ‘Wat werkt dit goed!’ – dat is zo’n moment. Het is de validatie van de belofte die we aan de voorkant van de ontwikkeling hebben gedaan.’

Wat is jouw drijfveer om bij ModuleMakers te werken?

’33 jaar geleden ben ik direct uit de schoolbanken van de LTS bij Wolter & Dros terechtgekomen, aan de werktuigbouwkundige kant. Begonnen als leerling-elektromonteur en via verschillende functies uiteindelijk hoofd productie geworden in onze fabriek in Amersfoort. Daar is het heel plezierig werken. We zijn een groot bedrijf maar ook weer niet té groot, er heerst een heel leuke sfeer. Veel leeftijden door elkaar heen, veel culturen. 

Wat is jouw specialisme?

‘In één zin: ik zie erop toe dat alles wat de fabriek in gaat, dat ook weer in goede orde het gebouw verlaat. Sinds kort heb ik een functie “buiten” erbij gekregen: ik zorg ervoor dat onze modules in de projecten goed worden geplaatst. Vaak doe ik de eerste serie montages zelf, om te checken of alles past zoals we het bedacht hebben. Daarna kan ik het dan met een gerust hart overdragen. Ieder project is toch weer verschillend.’

Wanneer is een project in jouw ogen geslaagd?

‘Wanneer alles functioneert bij de klant zoals het moet en we daar als bedrijf een goed rendement mee kunnen draaien. We krijgen de waardering van onze opdrachtgevers maar ik hecht ook zeer aan de mening van mijn collega’s in de uitvoering. 

John Horseling

Hoofd Productie

+31620013043

Wout van den Toorn

Commercieel Manager

+31623146314
Wout van den Toorn

Wie is Wout van den Toorn?

Ik heb geen standaard profiel om in de wereld van de installatietechniek terecht te komen. Tijdens het afstuderen van mijn studie rechten heb ik mij beziggehouden met de energietransitie bij bestaande bouw. Hier ben ik de wereld van de techniek ingestapt en niet meer uit gekomen. Na een aantal jaren als consultant in de industrie te hebben gewerkt ben ik terecht gekomen in de installatietechniek.

Wat is jouw drive?

Als ik ergens in geloof wil ik er volledig voor gaan. Mijn eerste reactie toen ik binnenkwam bij ModuleMakers; ‘waarom gebeurt dit niet al in grote getalen bij elk project?’ Dit toont aan dat ik, niet technisch opgeleid, zie dat dit de toekomst is en veel voordelen heeft voor alle partijen. De bouwwereld is nog erg traditioneel en ik wil bijdragen om dit moderner te maken. Als wij ook nog zichtbaar hebben bijgedragen aan een schonere en slimmere wereld kan iedereen met een voldaan gevoel naar de volgende!

Wanneer ben jij goed bezig?

De klant aan het einde van een gezamenlijk project met een glimlach kan zeggen dat het een topproduct is en ons als DE standaard ziet! Iedereen in de installatie wereld moet weten wat wij doen en staan te poppelen om met ons samen te werken!

Modulemakers; hoe, wat, waarom? / Hoe kom jij bij ModuleMakers terecht?

Destijds heeft een CroonWolter&Dros-connectie gevraagd of het mij niet leuk lijkt om het hardwerkende en gemotiveerde team van ModuleMakers te komen versterken als Management/Office Assistent. Deze onverwachte kans heb ik dan ook met beide handen aangegrepen, ondanks dat mijn handen nog geen vleugje kennis over de techniek- en installatiebranche beschikten.

Waar komt jouw motivatie vandaan?

Met mijn diploma als onderwijsassistent op zak ben ik in een bijbaantje als administratief medewerker gerold. De werkzaamheden waaraan ik destijds heb mogen ruiken, vond ik enorm leuk om te doen, waardoor ik heb besloten om nogmaals de schoolbanken in te kruipen. Gedurende de opleiding kwam mijn pietje-precies mentaliteit goed tot zijn recht en ben ik bij het bedrijf waar ik mijn stage heb doorlopen uiteindelijk 4 jaar blijven hangen. Vanwege de veelzijdige en uiteenlopende werkzaamheden na mijn opleidingen heb ik mij op vele vlakken kunnen ontwikkelen, waar ik in mijn huidige functie bij ModuleMakers enorm veel voordeel uit haal!

Wanneer is jouw werkdag bij ModuleMakers geslaagd?

Ik ben van mening om door je werkzaamheden met veel enthousiasme aan te vliegen, je ontzettend veel kan bereiken. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor nét een stapje harder te willen lopen om van betekenis te kunnen zijn voor het bedrijf en mijn collega’s.

Dit sluit ontzettend aan bij het gedachtegoed die we bij ModuleMakers willen uitdragen; van meerwaarde willen zijn voor onze klant - met onze toepasbare en modulaire oplossingen!

Anouk Dielissen

Management/Office assistant

+31683241634
Anouk Dielissen