Skip to main content

contact & career

contact

Meer weten?

U kunt contact opnemen via de mail of per telefoon. 
Wat ú het beste uitkomt.

Arvid Duijzer

Oprichter Modulemakers

+31682542590

Wie is Arvid Duijzer?

‘Mijn carrière heeft een bijzonder verloop gekend: van een studie civiele techniek via de scheepsbouw naar de installatietechniek. Die laatste keuze was voor mij echter evident: ik zie grote kansen om deze sector effectiever en efficiënter te laten functioneren. 

Wat is jouw drive?

‘Ik ben van het aanpakken en ga complexiteit niet uit de weg. Het ontwikkelen van de modules fascineerde mij enorm maar direct daarna dacht ik: hoe gaan we het nu toepassen? Daarom ben ik één van de motors achter ModuleMakers, om wat we bedacht hebben ook goed in de markt te zetten, tot een succes te maken. Waarbij ik er niet voor terugschrik van de gebaande paden af te wijken en heilige huisjes omver te werpen – als dat noodzakelijk is. 

Wanneer is een ModuleMakers project in jouw ogen geslaagd?

‘Wanneer alle neuzen bij aanvang dezelfde richting uit staan en iedereen na afloop tevreden naar huis gaat. Uiteraard de klant, maar zeker ook onze eigen medewerkers. Mijn ambitie is dat we met elkaar iedere dag een stap zetten in onze ontwikkeling naar een betere wereld met gezondere, slimmere gebouwen. Die drive voel ik bij ModuleMakers bij iedereen. Dat is super tof.’

Wat is jouw drijfveer om bij ModuleMakers te werken?

Ik werk sinds 2008 als Hoofd Bedrijfsbureau bij onze fabriek in Amersfoort. Ik vind het een heel prettige werkomgeving, we zijn als het ware een onderneming binnen het grotere bedrijf. Ik heb met alle facetten van het proces te maken: van de eerste ideeën en calculaties tot en met de kant en klare modules die de deur uitgaan. Meedenken met de klant, oplossingen aanreiken en onze producten toepasbaar maken voor de vraag van de opdrachtgever: ik vind dat inspirerend.

Wat is jouw specialisme?

Ik zie mezelf als een manusje van alles. Ik weet veel van de techniek en specifiek van hoogwaardig leidingwerk maar daarnaast houd ik het overzicht over alle processtappen die worden genomen. Het bijzondere aan onze aanpak is dat we zelf standaarden ontwikkelen – we bedenken oplossingen voor bepaalde vraagstukken in gebouwen – die we vervolgens aan de klant aanbieden.'

Wanneer is een project in jouw ogen geslaagd?

Op het moment dat onze technische modulaire oplossing is gerealiseerd, op basis van ons eigen gedachtengoed. Een oplossing die vervolgens een meerwaarde voor de klant betekent en hem verder helpt in het bedrijfsproces.'

Wijnand van Loon

Manager Bedrijfsbureau & Techniek

+31654333769

Gerben Broekhuijsen

Manager Modulair Ontwikkelen

+31610744369
Gerben

Wie is en wat wil Gerben?

‘Ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd. Daarmee ben ik een complete generalist in een diep-diep technisch bedrijf. Mijn ambitie: de transformatie van de bouwsector aanjagen. Van het vinden van oplossingen per project naar een overstijgende aanpak die steeds verder wordt geperfectioneerd. Alleen zo kunnen we de grote maatschappelijke opgaven die voor ons liggen – zoals de energietransitie en de verduurzaming van de gebouwde omgeving – tot een goed einde brengen. 

Wat is jouw specialisme?

‘Ik word op veel onderwerpen ingezet. Van gesprekken met de klant om de ambitie in kaart te brengen tot en met het meedenken in de operationele fase. Productontwikkeling bij ModuleMakers beslaat de héle keten. Onze manier van werken is compleet nieuw voor de bouw. Dan helpt het om het complete overzicht te hebben.’

Wat noem jij een mooi moment?

‘Ik vind het geweldig om te zien wanneer onze prototypes getest zijn in de fabriek en uiteindelijk verwerkt zijn in de modules en de bouwplaats oprollen. Wanneer ze dan naar tevredenheid werken en de klant zegt: ‘Wat werkt dit goed!’ – dat is zo’n moment. Het is de validatie van de belofte die we aan de voorkant van de ontwikkeling hebben gedaan.’

Wat is jouw drijfveer om bij ModuleMakers te werken?

’33 jaar geleden ben ik direct uit de schoolbanken van de LTS bij Wolter & Dros terechtgekomen, aan de werktuigbouwkundige kant. Begonnen als leerling-elektromonteur en via verschillende functies uiteindelijk hoofd productie geworden in onze fabriek in Amersfoort. Daar is het heel plezierig werken. We zijn een groot bedrijf maar ook weer niet té groot, er heerst een heel leuke sfeer. Veel leeftijden door elkaar heen, veel culturen. 

Wat is jouw specialisme?

‘In één zin: ik zie erop toe dat alles wat de fabriek in gaat, dat ook weer in goede orde het gebouw verlaat. Sinds kort heb ik een functie “buiten” erbij gekregen: ik zorg ervoor dat onze modules in de projecten goed worden geplaatst. Vaak doe ik de eerste serie montages zelf, om te checken of alles past zoals we het bedacht hebben. Daarna kan ik het dan met een gerust hart overdragen. Ieder project is toch weer verschillend.’

Wanneer is een project in jouw ogen geslaagd?

‘Wanneer alles functioneert bij de klant zoals het moet en we daar als bedrijf een goed rendement mee kunnen draaien. We krijgen de waardering van onze opdrachtgevers maar ik hecht ook zeer aan de mening van mijn collega’s in de uitvoering. 

John Horseling

Hoofd Productie

+31620013043

Vacature

ModuleMakers = hip, hot, happening.

ModuleMakers is een drie jaar jong bedrijf met een geweldige komaf en een gouden toekomst voor zich. We maken intelligente gebouwtechniek in handige modules, superduurzaam, future-proof. Dat doen we op basis van in eigen huis ontwikkelde software (onze configurator) en de jarenlange kennis en ervaring van het grote, bekende Croonwolter&dros – onderdeel van de TBI groep. Wij zijn dus die bevoorrechte club ‘jonge honden’ die door een groot concern op weg zijn geholpen en nu op eigen benen de markt mogen gaan veroveren, met geweldige producten. En dat gaan we doen ook. De markt is er klaar voor.

 

Waarom zijn we hip, hot, happening?

We zijn hip omdat we voorop lopen in de transitie van de bouwwereld van traditioneel naar toekomstbestendig, modulair bouwen – of liever gezegd: produceren. We zijn hot omdat we nu onze targets voor dit jaar al drie keer hebben overschreven; de spannende roadtrip naar het succes is begonnen! We zijn hot omdat we met onze kant-en-klare modules én onze maatwerk-modules nú al geweldige projecten draaien en aan alle kanten merken dat we ‘ontdekt’ zijn. We zijn happening omdat we net met een hele eigen website smoel hebben gegeven aan onze identiteit en onze ambities – en van Croonwolter&dros en TBI alle ruimte krijgen om te ondernemen. De leukste fase om in te stappen!

ModuleMakers zoekt MarktMaker

Commercieel manager - Sales Booster voor de installatiebranche

 

Wij vragen.

Om niet alleen grote bouwers en ontwikkelaars van ons product en onze know-how te overtuigen, maar vooral ook onze (collega) installateurs en techniekbedrijven, zoeken we een sales booster die juist de installatiewereld voor ons gaat enthousiasmeren en veroveren. Iemand die een goed product goed kan presenteren, die het fijn vindt om een goed verhaal te vertellen, die er van houdt om anderen daar enthousiast voor te maken. Iemand die goed kan vertellen en verkopen maar tegelijkertijd technisch genoeg is om te begrijpen wat wij nu precies doen en maken. En waarom dat zo revolutionair is. Iemand die warmt loopt voor onze missie en ambities: de wereld schoner, mooier, duurzamer en flexibeler te maken met intelligente techniekmodules. Iemand die dus óók gaat voor minder CO2, een beter gebruik van zon- en aardwarmte en meer veilige arbeidsplaatsen. Jij bent, kortom, een enthousiaste aanpakker, die zich graag inzet voor verbeteringen die de moeite waard zijn en anderen daar goed in mee kunt nemen. Je bent niet bang – je bent jong van geest en zeer ondernemend. Je kunt goed luisteren en weet van nature hoe en waarom je de klant altijd op één moet zetten: het zijn vooral ook jouw klanten. Je hebt bij voorkeur een HBO-diploma op zak en/of je beschikt over voldoende sales-ervaring in een vergelijkbare sector. Kennis van de bouw- en installatiebranche is een pre, geen harde voorwaarde. Gevoel hebben voor onze producten is natuurlijk wèl belangrijk. Je bent gewend aan deadlines en targets; je ziet daar de sport van in, zeker in deze kansrijke groeimarkt!

 

 

Wij bieden.

Je komt terecht in een jonge, hard groeiende onderneming (een solide, corporate scale-up) met een goed op elkaar ingespeeld team van mensen, grofweg bestaand uit gedreven makers in de fabriek en onze Willy-Wortel achtige ICT-engineers daarboven, op kantoor. Je krijgt een knappe auto onder je puntje-puntje en een prima portfolio om gas mee te geven. Je maakt deel uit van ons sales-team en werkt daarbij direct voor en met de oprichter van ModuleMakers Arvid Duijzer. Je krijgt veel zeggenschap over hoe je je baan wilt invullen, hoe je je targets wilt gaan halen en wat je daarbij nodig hebt – en kunt goed helpen om dat samen met ons voor elkaar te krijgen. Je bent goed met taal en woorden, maar ook heel georganiseerd in het goed opvolgen en borgen van mooie leads en afspraken. Je gaat kortom, heel zorgvuldig om met jouw klanten. Je kunt rekenen op de uitstekende arbeidsvoorwaarden en de zekerheid van het grote Croonwolter&dros. Ergo: de energie en de kansen die horen bij een scale-up, de zekerheid van een groot concern.

 

Solliciteren.

Stuur je motivatie en CV naar arvid.duijzer@croonwolterendros.nl