Maatwerk Modules

Kant-en-klaar geen optie? Geen probleem, goed samenwerken doen we graag en maatwerk leveren kunnen we razendsnel. Vanuit uw wensen en eisen, onze 40 jaar ervaring én onze digitale ontwerp-creactiviteit, ontwerpen en produceren we graag maatwerkmodules. Waarbij u natuurlijk vól profiteert van alle MM voordelen, zoals repeteerbaarheid, beheersbaarheid en schaalbaarheid.

1. Digitalisering

Alles wat we doen, bij ModuleMakers, begint met het digitaliseren van het bestaande gebouw. Als die digitale omgeving er al is: prima natuurlijk! Anders maken we ’m.
 

2. Ontwerp

Ontwerpen of configureren doen we ook digitaal: op basis van gedigitaliseerde oplossingen (configureren) of oplossingen die we bedenken en meteen digitaal ‘invoeren’.
 

3. Engineering

Ook het uitontwerpen en doorontwikkelen van ideeën en eerste ontwerpen doen we volledig in de digitale omgeving. Ontwerp en engineering lopen daarmee naadloos in elkaar over.

4. Prototyping

Prototyping gebeurt eerst digitaal – op basis van metingen en scans. Bij complexe producten prototypen we de modules ook in onze fabriek – ‘in het echt’. Ook in deze fase: een check op alle wettelijke normen en eisen.

 

 

 

5. Productie

Zijn alle tests doorlopen en is alles okee, dan kunnen we beginnen met de productie. Ook die gebeurt ‘modulair’ – we knippen het totale productieproces op in behapbare, eenvoudige handelingen voor mens of robot. Zo houden we grip op de kwaliteit. We hebben geen last van weersomstandigheden, zoals normaal gesproken ‘op de bouw’.
 

6. Inspectie

Na productie volgt een Factory Acceptance Test. Idealiter gaan we daarna meteen over tot levering – we richten de planning zo in, dat dat kan.

 

 

 

 

7. Levering

Leveren doen we zo just-in-time mogelijk, eventueel ook ’s nachts en desgewenst met elektrische (extra stille) voertuigen.

 

8. Plug & play

Het aansluiten van de aangebrachte modulaire technologie is in alle gevallen een kwestie van ‘plug & play’. De stekker erin en gaan.

 

9. Onderhoud

Onderhoud is door het werken met modules makkelijker, voordeliger dan bij traditionele installaties. Onderdelen en complete modules zijn goed bereikbaar en er is nagedacht over demonteren en uitwisselen van componenten.

Interesse in onze maatwerk modules? Neem contact op!