Over ons

ModuleMakers ontwikkelt, levert en installeert modules voor gebouwinstallaties. Van complexe woningbouwprojecten tot kantoren en ziekenhuizen en van transformatie en renovatie tot en met nieuwbouw en onderhoud. Omdat we kunnen putten uit de rijke kennis en ervaring van onze ‘grote broer’ Croonwolter&dros, geeft dat ons een enorme slagkracht.

Onze missie

ModuleMakers wil met modulaire gebouwtechnologie een bijdrage leveren aan slimmere, schonere en gezondere gebouwen – en daarmee aan een betere wereld. Met digitalisering, industrialisering en standaardisering maken wij het verschil in de bouw: voor opdrachtgevers, voor gebruikers, voor de aarde en het klimaat.

Samenwerken met ModuleMakers?

Bijvoorbeeld omdat we een knetterend goed team hebben zitten met specialisten op het gebied van (digitale) engineering, voorbereiding en productie, waarmee het prima mee samenwerken is. Dat levert u véél op – en uw project ook. Op een rijtje:

Efficiënt en voordelig

In elke fase van uw project levert onze werk- en productiewijze besparingen op in tijd en kosten. Vanuit een voorlopig ontwerp of zelfs eerder, kunnen we direct aan de slag met het engineeren en voorbereiden van modulaire installaties die perfect aansluiten op de ambities, planning en het budget van onze opdrachtgevers. Vandaaruit kunnen we in een rechte lijn door naar productie en montage – in eigen huis. Er zit geen ‘ruis’ meer tussen ontwerp en productie; aparte adviseurs zijn niet meer nodig.

Door de just-in-time delivery van de modules en de directe montage gaat er geen kostbare ruimte en tijd op de bouwplaats verloren. Het aantal logistieke bewegingen en de hoeveelheid afval blijven tot een minimum beperkt. Dat leidt - onderaan de streep - tot lagere bouwkosten, een kortere bouwtijd, minder kapitaalbeslag en een lagere total cost of ownership.

Voor een betere wereld

Niet meer onnodig verspillen of vervuilen: daar gaan we voor. We kunnen intelligente, circulaire gebouwtechniek stukken betaalbaarder (want modulair) maken. We hebben daarnaast allerlei modulaire ideeën en oplossingen om uw gebouw nóg beter te laten presteren op het gebied van energie, gezondheid, (digitale) beheersbaarheid en comfort.

Naast de gemakkelijker aanpasbaarheid van onze installatiemodules, zijn er ook direct meetbare winsten voor mens en klimaat. Minder bouwtijd betekent immers ook minder overlast en minder CO2-uitstoot door minder transport van materiaal en mensen. Door de zeer exacte, digitale productie hoeven we niets meer ‘in het werk’ te bedenken of te maken: we verspillen dus geen kostbare grondstoffen. Afval wordt vanuit onze fabriek direct gerecycled – het komt nooit op de bouwplaats terecht. Het montagewerk op locatie (met van tevoren uitgebreid geteste modules en handelingen) is eenvoudig en overzichtelijk, en dus veiliger en zekerder dan ooit.

Aanpasbaar in tijd

Modulaire techniek maakt gebouwen makkelijker aanpasbaar in de tijd. Het uitbreiden van een ziekenhuis, universiteit, kantoor, wooncomplex of datacenter is - als het gebouw is uitgerust met modulaire techniek - een kwestie van eenvoudigweg bijbestellen, produceren, aanklikken en klaar.

Aanpasbaarheid speelt een belangrijke rol in duurzame, circulaire ambities: de levensduur van gebouwen kan hiermee enorm worden verlengd. Zo gaan gebouwen (en kostbare grondstoffen) langer mee. Als gebouweigenaar bent u flexibeler als het gaat om het meebewegen met de markt: zijn er meer of andere ruimtes nodig in uw gebouw, dan kunnen de aanpassingen veel sneller en voordeliger worden gerealiseerd.

De ModuleMakers

Wijnand van Loon
Manager Bedrijfsbureau & Techniek
Wout van den Toorn
Commercieel Manager
Anouk Dielissen
Management / Office Assistent
Martijn Vonk
Realisatiemanager

Samenwerken? Neem contact op!