Skip to main content

Vacature Detail Engineer

Detail Engineer: een ‘specials-maker’

Een detail engineer met affiniteit voor calculatie

Bij ModuleMakers rollen de meeste modules uit de configurator – dat is het hele idee! Maar niet alles kunnen we op die manier maken. Soms heeft een klant toch – op één of meer onderdelen – maatwerk nodig. Deze specials hebben een ‘specials-maker’ nodig. Een engineer die onze modulaire werkwijze omarmt en zin heeft om in ons team, met een strak oog, de klantwens te vertalen naar een maatwerk module, deze af te prijzen, detail engineering uit te voeren zodat hij verder het modelleer en maakproces in gaat. We zoeken een ‘Willy Wortel’ in de werktuigbouw, met name prefab leidingwerk en skidbouw. Een uitvinder en een oplosser, die tegelijk goed wil (en leert) overzien hoe we onze productie aanpak vertalen in iedere calculatie en project, voor de klant.

Wij vragen

Aantoonbare ervaring in leidingwerk en skidbouw: jij weet hoe belangrijk de details kunnen zijn en hebt zin om met ons samen het verschil te gaan maken in de installatiewereld (en de energietransitie!), door scherp denken en analyseren te koppelen aan doen en waarmaken. Je kunt de uitvraag van de klant goed beoordelen op wat er nodig is: wat kan modulair, wat vraagt om maatwerk of speciale modules. Je kunt de details van maatwerkoplossingen goed uitwerken, weet tekeningen en modellen snel te vertalen naar producten en prijzen, kunt onze modelleurs aansturen, controleert de juistheid van schema’s, tekeningen en technische specs en berekent de benodigde hoeveelheden materiaal, componenten en leidingen in ons calculatiesysteem. Ervaring met calculatie, werkvoorbereiding en/of prefab meet- en regeltechniek zijn fijne aanbevelingen! Maar geen must.

Wij bieden

Een fulltimebaan in de scale-up fase van ons winnende bedrijf. We zijn aan het groeien, uitbreiden. Je krijgt een goed salaris – afhankelijk van je ervaring en je kunnen – en goede onkostenvergoedingen waar nodig. Je profiteert van de goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden van het grote TBI - CroonWolter&Dros (ons moederbedrijf) en hebt bij ModuleMakers alle kansen om met het bedrijf mee te groeien, om ook op persoonlijk niveau mee te ontwikkelen naar ‘de bouwwereld van de toekomst. Ons kantoor, jouw standplaats, is Amersfoort: lekker centraal in Nederland. Het kantoor is bij de productie, je ziet wat je hebt bedacht en dat elke dag. Bij ons zit je aan de goede kant van de streep: daar waar het woord ‘installatietechniek’ een hele nieuwe betekenis krijgt. Op naar de toekomst!

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar Mark.vandertol@croonwolterendros.nl of bel met 06-80151762.