Skip to main content

Vacature Manager Realisatie

Manager Realisatie: een nieuwe waarmaker

ModuleMakers ontwerpt, produceert en monteert slimme, modulaire gebouwtechniek – van duurzame warmte-opwekkers tot en met zeer veelzijdige klimaatplafonds en alles wat daar tussenin zit aan techniek en distributie. De missie: gebouwen (en daarmee de wereld) zo slim, duurzaam en circulair mogelijk maken! Onze missie, werk- en productiewijze worden inmiddels breed herkend en erkend in de markt. We hebben als corporate scale-up van het grote Croonwolter&dros dan ook een vliegende start gemaakt. Zó vliegend, dat we nu naarstig op zoek zijn naar een Manager Realisatie. Een echte Waarmaker, die als teamleider van onze afdeling Projectmanagement, Productie en Montage onze groeiende stroom aan projecten kan omzetten in klinkend resultaat. Van planning tot en met engineering, productie, vervoer en montage op locatie en dat met de kwaliteit die je uit een fabriek mag verwachten. Een verantwoordelijke en uitdagende functie! Want we zijn allemaal even enthousiast als ambitieus, bij ModuleMakers, van onze digitale engineers tot aan de lasers op de werkvloer. Maar dat moet wel allemaal in de juiste banen worden geleid. Als rechterhand van directeur Arvid Duijzer ben jíj degene, die dat regelt: de Nieuwe Waarmaker van Modulemakers! 

Wij vragen
Alle ‘productielijnen’ komen dus bij jou samen. Als Manager Realisatie en Waarmaker ben je daarom zowel techneut-vakmens als mensenmens, teamspeler. Op een inspirerende, enthousiaste manier zorg je voor de planning, aansturing en coaching van ons team in de fabriek en op het bedrijfsbureau waarbinnen calculatie, engineering, modellering en voorbereiding plaatsvinden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het operationele plan, de capaciteitsinzet, de aansturing van de projectverantwoordelijken, aansturing en ontwikkeling van onze productiemedewerkers en geleverde kwaliteit van onze producten en projecten. Je realiseert aangenomen projecten conform budget, doorlooptijd en klantspecificaties en bent verantwoordelijk van onze producten, in lijn met het operationeel plan en natuurlijk binnen de kaders van goed vakmanschap. Je legt en onderhoudt de contacten met (interne) opdrachtgevers en stakeholders en draagt daarmee bij aan de verwerving van nieuwe opdrachten. Als echte ModuleMaker draag je jouw steentje bij aan innovatie en kennismanagement: vernieuwen en verbeteren is jouw ‘middle name’. Nieuwe inzichten weet je slim in te zetten voor het verbeteren van onze effectiviteit en efficiency. 
 

vacature projectleider
vacature projectleider

Wij bieden
De energieke, dynamische werkomgeving van een scale-up op weg naar (nog meer) succes. Ons team groeit als kool en bestaat momenteel uit ongeveer zestig mensen, waarvan een merendeel in de realisatie werkt. We zijn aan het winnen, groeien, uitbreiden – en dat proef je in ons team, in ons enthousiasme. Je bent als nieuwe Manager Realisatie een twee-eenheid met onze ModuleMakers-ondernemer van het eerste uur: Arvid Duijzer. Je krijgt dus een goed salaris – afhankelijk van je ervaring en je kunnen – en goede onkostenvergoedingen. Je profiteert van de goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden van het grote Croonwolter&dros (ons moederbedrijf) en hebt bij ModuleMakers alle kansen om met het bedrijf mee te groeien, om ook op persoonlijk niveau mee te ontwikkelen naar ‘de bouwwereld van de toekomst’. Ons kantoor, jouw standplaats is Amersfoort: lekker centraal in Nederland.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV naar jorn.trousselot@croonwolterendros.nl of bel met +31613108451.