Skip to main content

Vacature Planner

Planner: onze nieuwe Planboard-Maker

Plannen is bij het groeiende ModuleMakers écht een vak apart. De snelheid waarmee offertes bij ons de deur uitgaan, onze reactiesnelheid bij ‘groen licht’ van de klant en het just-in-time kunnen produceren en leveren van onze Modules: dat is dansen op het slappe koord, kunst en precisiewerk op het planboard. We hebben dus iemand nodig die in al deze hectiek super ‘cool’ blijft, zich niet gek laat maken, die juist blij wordt van ‘ingewikkeld’ en altijd maar met een stoïcijnse flexibiliteit blijft kijken hoe alles is op te lossen en in te passen. Zodat de klant niets tekort komt. En wij als ModuleMakers allemaal onbezorgd kunnen blijven lachen en ademhalen. Je werkt nauw samen met onze PrijsMakers (kostendeskundige), onze MarktMaker (salestijger), onze WaarMakers (projectleiders) en ProductMakers (productie en montage) en bent met je goede adviezen en ideeën een belangrijk lid van het ModuleMakers groei-team.

Wij vragen

Een enthosuiaste, deskundige collega: je hebt er zin in en weet waar je het over hebt, vanuit opleiding en relevante, vergelijkbare werkervaring. Je overziet en managet al heel snel alle planningen in ons bedrijf: van calculatie- en tekenplanning tot en met productie en montage. Je bent totáál in de ban van het nieuwe bouwen (oftewel: het nieuwe produceren) en snapt dat hier de nieuwe toekomst ligt. Daar wil je in mee! En wel vandaag. Je bent in staat om onze planingssystematiek door te ontwikkelen – de basis ligt er, jij brengt ons verder! Je bent zeer pro-actief en ondernemend: wat je niet aan informatie hebt of krijgt voor een feilloze planning – van de klant, van je collega’s – ga je zelf wel ophalen, uitvragen. Problemen zie je als uitdagingen, samenwerken zit in je genen. Je hebt bij voorkeur zelf al vernieuwende ideeën over hoe je ons Planboard zou willen managen – en wat dat zou kunnen opleveren voor ons allemaal. Yes!

Kantoor volledig overzicht
Kantoor volledig overzicht

Wij bieden

De superleuke, dynamische werkomgeving van een scale-up op weg naar succes. We zijn aan het winnen, groeien, uitbreiden. Je krijgt een prima salaris – afhankelijk van je ervaring en je kunnen – en goede onkostenvergoedingen waar nodig. Je profiteert van de goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden van het grote CroonWolter&Dros (ons moederbedrijf) en hebt bij ModuleMakers alle kansen om met het bedrijf mee te groeien, om ook op persoonlijk niveau mee te ontwikkelen naar ‘de bouwwereld van de toekomst. Ons kantoor, jouw standplaats is Amersfoort: lekker centraal in Nederland. Planning is zo’n curciale factor in ons bedrijfsmodel, dat er voldoende groei- en ontwikkelkansen voor je liggen!

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV naar jorn.trousselot@croonwolterendros.nl of bel met +31613108451.