Skip to main content

Vacature Product Owner

Product Owner: onze nieuwe product maker

Word je enthousiast om het eens “echt, anders te gaan doen”?

Als productontwikkelaar ga je samen met het ontwikkelteam intelligente installatiemodules ontwerpen en productiegereed maken. Daarbij zijn standaardisatie en configureerbaarheid het hart van de ontwikkeling. Je werkt samen met verschillende disciplines aan de producten om de portfolio van ModuleMakers te vullen. Je krijgt veel zeggenschap over hoe je je baan wilt invullen, hoe je de ontwikkeldoelstellingen gaat halen en wat je daarbij nodig hebt – en kunt goed helpen om dat samen met ons voor elkaar te krijgen. Je bent innovatief, maar ook heel georganiseerd in het leiden van je team. Je denkt buiten de box en durft ook -af en toe- buiten de lijntjes te kleuren om tot je eindresultaat te komen. Naast de fysieke producten ontwikkel je ook de digitale tools en software applicaties om de producten slim en efficiënt in te zetten.

Je komt terecht in een jonge, snel groeiende onderneming (een solide, corporate scale-up) met een goed op elkaar ingespeeld team van mensen, grofweg bestaand uit gedreven makers in de fabriek en onze Willy Wortel-achtige engineers daarboven, op kantoor. Je kunt rekenen op de uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarbij heb je de energie en de kansen die horen bij een scale-up en de zekerheid van een groot concern.

Wij vragen

Iemand die goed onze productvisie kan vertalen naar een ontwikkelstappen, die het fijn vindt om met een scrum of agile methode in iteraties het product te verbeteren. Iemand die goed de ontwikkelstappen uit kan zetten maar tegelijkertijd technisch genoeg is om te begrijpen wat wij er noodzakelijk is om de volgende stap te zetten. Iemand die warmt loopt voor onze missie en ambities: de wereld schoner, mooier, duurzamer en flexibeler te maken met intelligente techniekmodules. Iemand die dus óók gaat voor minder CO2, een beter gebruik van zon- en aardwarmte en meer veilige arbeidsplaatsen. Je hebt bij voorkeur een WO/HBO-diploma op zak en/of je beschikt over voldoende ontwikkelervaring in een vergelijkbare sector. Kennis van de bouw- en installatiebranche is een pré, geen harde voorwaarde. Gevoel hebben voor onze producten is natuurlijk wèl belangrijk. Je bent gewend aan snelle, concrete resultaten in een complexe omgeving op te leveren; je ziet de sport in om uiteindelijke de producten productiegereed te krijgen.

Wij bieden

De superleuke, dynamische werkomgeving van een scale-up op weg naar succes. We zijn aan het winnen, groeien, uitbreiden. Je krijgt een prima salaris – afhankelijk van je ervaring en je kunnen – en goede onkostenvergoedingen waar nodig. Je profiteert van de goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden van het grote CroonWolter&Dros (ons moederbedrijf) en hebt bij ModuleMakers alle kansen om met het bedrijf mee te groeien, om ook op persoonlijk niveau mee te ontwikkelen naar ‘de bouwwereld van de toekomst. Ons kantoor, jouw standplaats is Amersfoort: lekker centraal in Nederland. Productontwikkelafdeling is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie, waardoor er mega groei- en ontwikkelkansen voor je liggen! 

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV naar Mark.vandertol@croonwolterendros.nl of bel met 06-80151762.