Skip to main content

Vacature Projectleider

Projectleider: een nieuwe ProjectMaker

Wie zijn wij?
ModuleMakers ontwerpt, produceert en monteert slimme, modulaire gebouwtechniek – van duurzame warmte-opwekkers tot en met zeer veelzijdige klimaatplafonds en alles wat daar tussenin zit aan techniek en distributie. De missie: gebouwen (en daarmee de wereld) zo slim, duurzaam en circulair mogelijk maken! Onze missie, werk- en productiewijze worden inmiddels breed herkend en erkend in de markt. We hebben als corporate scale-up van het grote Croonwolter&dros dan ook een vliegende start gemaakt. Wil jij mee met deze sneltrein en deel uitmaken van een dynamisch team die groot voorstander is van modulair en circulair bouwen? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar een Projectleider. Als projectleider bij ModuleMakers ben jij de schakel tussen onze eigen productie en de bouwlocatie van de klant, waarbij jij ervoor zorgt dat de montage van onze eigen modules op rolletjes loopt. Een echte ProjectMaker. Ben jij een enthousiaste en gedreven doorzetter die graag ondernemend bezig is om het beste resultaat te behalen laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

Wat verwachten we van jou?
Idealiter heb je al eens een project zelfstandig geleid en kreeg je daar veel energie van om het volgende project nog een stapje soepeler te laten verlopen. Om als Projectleider succesvol te kunnen functioneren beschik je over een technische opleiding met relevante werkervaring. Omdat wij een snel groeiende organisatie zijn, moet je er mee om kunnen gaan dat een dag soms heel anders loopt dan verwacht. Aan jou de taak om nauwkeurig, stressbestendig en initiatiefrijk te werk te gaan.

Taken kunnen erg divers zijn, als voorbeeld zou een dag er zo uit kunnen zien:

  • Het opzetten van een eigen montage afdeling;
  • Leidinggeven aan alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte montage van onze projecten;
  • Het overzien van alle fasen van het project van voorbereiding tot en met de nazorg, hiervoor heb je regelmatig contact met opdrachtgevers;
  • Operationeel leidinggeven aan werkvoorbereiding en de monteurs. Hierbij ben je geregeld aanwezig op de bouwlocatie.
  • Input leveren voor periodiek (financiële) rapportages;
  • Opzetten van uitvoeringsplanningen, afgestemd met de productie;
  • Ervoor zorgen dat jouw team in veilige omstandigheden kan werken en erop toezien dat dit thema onder de aandacht blijft. Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat of sta je er voor open om deze te behalen.
vacature projectleider
vacature projectleider

Wij bieden
De energieke, dynamische werkomgeving van een scale-up op weg naar (nog meer) succes. Ons team groeit als kool en bestaat momenteel uit ongeveer zestig mensen, waarvan een merendeel in de realisatie werkt. We zijn aan het winnen, groeien, uitbreiden – en dat proef je in ons team, in ons enthousiasme. Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden van het grote Croonwolter&dros (ons moederbedrijf) en je hebt bij ModuleMakers alle kansen om met het bedrijf mee te groeien. Ook op persoonlijk niveau om mee te ontwikkelen naar ‘de bouwwereld van de toekomst’. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV naar Mark.vandertol@croonwolterendros.nl of bel met 06-80151762.