Skip to main content

Vacature Projectvoorbereider

Projectvoorbereider: een nieuwe GereedMaker 

Ben jij de (project)werkvoorbereider assemblage/montage die als rechterhand fungeert van de projectleider op kantoor en de uitvoerder op de bouwlocatie?
ModuleMakers ontwerpt, produceert en monteert slimme, modulaire gebouwtechniek – van duurzame warmte-opwekkers tot en met zeer veelzijdige klimaatplafonds en alles wat daar tussenin zit aan techniek en distributie. De missie: gebouwen (en daarmee de wereld) zo slim, duurzaam en circulair mogelijk maken! Onze missie, werk- en productiewijze worden inmiddels breed herkend en erkend in de markt. We hebben als corporate scale-up van het grote Croonwolter&dros dan ook een vliegende start gemaakt. Wil jij mee met deze sneltrein en deel uitmaken van een dynamisch team die groot voorstander is van modulair en circulair bouwen? Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar een Projectvoorbereider. Als ‘GereedMaker’ bij ModuleMakers ben jij de rechterhand van de projectleider op kantoor en de uitvoerder op de bouwlocatie. Je denkt actief mee in de werkvolgorde en organiseert dat wat nodig is om het product succesvol te assembleren dan wel het project tot een succes te brengen.

Wij vragen
Het belangrijkste wat je moet meenemen is motivatie om samen met je team mooie producten te leveren. Ervaring in de branche zou fijn zijn, maar is niet het belangrijkste. Omdat wij een snel groeiende organisatie zijn, moet je er mee om kunnen gaan dat een dag soms heel anders loopt dan verwacht. Aan jou de taak om nauwkeurig, stressbestendig en initiatiefrijk te werk te gaan. 

Voorbeelden van werkzaamheden van de projectvoorbereider bij ModuleMakers:

  • Materiaal & gereedschap regelen voor montage;
  • Materialen uittrekken;
  • Appendages uittrekken, bestellen en klaar zetten voor assemblage in de fabriek en/of voor transport naar de bouwlocatie;
  • Organiseren van speciaal transport en inzet van kranen;
  • Uitrekken overig materiaal, denk aan bevestigingsmaterialen;
  • Opstellen externe beladingslijst voor de transporten;
  • Bestellingen maken in ons ERP systeem;
  • Levertijden bewaken en najagen;
  • Contact met leveranciers over bestellingen en leverdata;
  • Eigen planning bewaken met opgegeven acties;
  • Bijwerken van projectplanningen in samenwerking met de projectleider en uitvoerder;
  • Werkinstructies schrijven en voorbereiden voor montage projecten.
     

Wij bieden

De energieke, dynamische werkomgeving van een scale-up op weg naar (nog meer) succes. Ons team groeit als kool en bestaat momenteel uit ongeveer zestig mensen, waarvan een merendeel in de realisatie werkt. We zijn aan het winnen, groeien, uitbreiden – en dat proef je in ons team, in ons enthousiasme. Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden van het grote Croonwolter&dros (ons moederbedrijf) en je hebt bij ModuleMakers alle kansen om met het bedrijf mee te groeien. Ook op persoonlijk niveau om mee te ontwikkelen naar ‘de bouwwereld van de toekomst’. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV naar Mark.vandertol@croonwolterendros.nl of bel met 06-80151762.