Skip to main content

waarom modulemakers

waarom modulemakers

Samenwerken met ModuleMakers?

Bijvoorbeeld omdat we een knetterend goed team hebben zitten met specialisten op het gebied van (digitale) engineering, voorbereiding en productie, waarmee het prima mee samenwerken is. Dat levert u véél op – en uw project ook. Op een rijtje:

efficient en voordelig

Met ModuleMakers bespaart u tijd. En geld. In elke fase.

In elke fase van uw project levert onze werk- en productiewijze besparingen op in tijd en geld. Vanuit een voorlopig ontwerp of zelfs eerder kunnen we direct aan de slag met het (digitaal) engineeren en voorbereiden van modulaire installaties die perfect aansluiten op de ambities, budget en planning van onze opdrachtgevers. Vandaaruit kunnen we in een rechte lijn door naar productie en montage – in eigen huis. Er zit geen ‘ruis’ meer tussen ontwerp en productie; aparte adviseurs zijn niet meer nodig. Offertes maken we in mum van tijd.

Door de just-in-time delivery van de modules en de directe montage gaat er geen kostbare ruimte en tijd op de bouwplaats verloren. Het aantal logistieke bewegingen en de hoeveelheid afval blijven tot een minimum beperkt. Dat leidt - onderaan de streep - tot lagere bouwkosten, een kortere bouwtijd, minder kapitaalbeslag en een lagere Total Cost of Ownership.

voor een betere wereld

Op weg naar nul afval en nul uitstoot.

Niet meer onnodig verspillen of vervuilen: daar gaan we voor. We kunnen intelligente, circulaire gebouwtechniek stukken betaalbaarder (want modulair) maken. We hebben daarnaast allerlei modulaire ideeën en oplossingen om uw gebouw nóg beter te laten presteren op het gebied van energie, gezondheid, (digitale) beheersbaarheid en comfort. Daag ons uit!

Afgezien van de aanpasbaarheid die onze installatiemodules opleveren, zijn er ook meteen meetbare winsten voor mens en klimaat. Minder bouwtijd betekent immers ook minder overlast en minder CO2-uitstoot door minder transporten van materiaal en mensen. Door de zeer exacte, digitale productie hoeven we niets meer ‘in het werk’ te bedenken of te maken: we verspillen dus geen kostbare grondstoffen. Afval wordt vanuit onze fabriek wordt meteen gerecycled – het komt nooit op de bouwplaats terecht. Het montagewerk op locatie (met van tevoren uitgebreid geteste modules en handelingen) is eenvoudig en overzichtelijk, en dus veiliger en zekerder dan ooit.

aanpasbaar in de tijd

Tijden en gebouwen veranderen. Onze modules bewegen mee.

Modulaire techniek maakt gebouwen makkelijker aanpasbaar in de tijd. Het uitbreiden van een ziekenhuis, universiteit, kantoor, wooncomplex of datacenter is - als het gebouw is uitgerust met modulaire techniek - een kwestie van eenvoudigweg bijbestellen, produceren, aanklikken en klaar.

Aanpasbaarheid speelt een belangrijke rol in duurzame, circulaire ambities: de levensduur van gebouwen kan hiermee enorm worden verlengd. Zo gaan gebouwen (en kostbare grondstoffen) langer mee. Als gebouweigenaar bent u flexibeler als het gaat om het meebewegen met de markt: zijn er meer of andere ruimtes nodig in uw gebouw, dan kunnen de aanpassingen veel sneller en voordeliger worden gerealiseerd.

Meer weten?